Koronavírus: #maradjotthon #mozogjotthon nyolcadik rész

Kedves Olvasó! Ezennel véget ér a #maradjotthon #mozogjotthon sorozatom.

Két hónapon át, minden hétfőn olvashattatok arról, hogy hogyan mozogtam át a heteket az önként választott, részleges karantén ideje alatt. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt időszakban. A koronavírus-járvány pedig csak rárakott a sok változásra egy lapáttal. Azonban úgy tűnik, az életem május 11-től, azaz a mai naptól újra a régi kerékvágásban zajlik majd, amibe a sport újra, más formában épül be. Erről majd a későbbiekben számolok majd be nektek!

Az elmúlt héten egyáltalán nem mozogtam. Úgyhogy a sorozat ezen része nem tud beszámolni egy darab edzésről sem. Megpihentettem a testem. És szerintem ezzel nincs baj, egyszer-egyszer belefér.

Viszont biztos vagyok abban, hogy ez majd segít, hogy a héten újra belevágjak a kemény, konditermes edzésekbe.

Tegyetek ti is így, keressétek fel a szabadtéri kondiparkokat, menjetek el futni, sétálni, a tiszta, jó meleg időben. Nem hagyhatjuk, hogy a lelkünk és a testünk a világjárvány ideje alatt tropára menjen, a sport viszont segít. Keressétek meg, hogy számotokra ezen a téren most melyik a legoptimálisabb legbiztonságosabb mozgásforma és vágjatok bele!

https://mozogj.blogstar.hu/./pages/mozogj/contents/blog/94642/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?