Életmódváltásom története /első rész/

Életmódváltásom története /első rész/

2019.04.11. | Tamara

Kedves Olvasó!

Az előző bejegyzésemben ismertettem öt olyan élethelyzetet, amelyekből tapasztalataim szerint kiváló menekvést nyújt a mozgás. Az ötödik ezek közül a fájdalmas szakítás volt. Ezúttal engedd meg, hogy egy néhány, egymást követő részben …

Tovább
Mi van, ha nem sportol a gyerek?

Mi van, ha nem sportol a gyerek?

2019.04.09. | Kecskés István

Mindegy az, csak mozogjon – mondják a gyerekekkel kapcsolatban a „bölcsek”. Valóban kell-e sporotlnia egy gyereknek?

Tovább
Öt élethelyzet, amelyből menekülj a mozgásba!

Öt élethelyzet, amelyből menekülj a mozgásba!

2019.04.07. | Tamara

Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy ismertessek öt olyan élethelyzetet, szituációt, pillanatot, amelyek tapasztalataim szerint sokkal kevésbé fájtak, könnyebben elviselhetőbbé, vagy épp még csodálatosabbá váltak a mozgásnak köszönhetően!

Tovább

Brutális Guiness Rekordot döntött az ex-tengerészgyalogos

2020.02.25.
Dorogi László
Aki valaha is próbálta már legalább egy-két percig megtartani a testét plank pozícióba, az nagyon jól tudja, ez nem könnyű feladat. Nos, George Hoodnak több mint nyolc órán keresztül sikerült kitartania a komplett izomzatot igénybe vevő pózt.
Címkék: edzés

Ezeknek a zöldségeknek a fogyasztása égeti a hasról a zsírt

2020.02.25.
Kedves Olvasó! Mutatok nyolc olyan zöldséget, amelyek a hason lerakódott zsírok égetésében szolgálnak segítségül! A közös bennük, hogy zöld színűek és, hogy olcsók, valamint minden ember számára könnyen elérhetőek és ismeretesek is!

Hat testzsír típus, amelyektől a következőképp szabadulhatsz meg

2020.02.21.
Kedves Olvasó! Bemutatok hat testzsír típust, elmondom melyik, mitől alakul ki és megmutatom azt is, hogy hogyan lehet tőlük megszabadulni!

Tippek: így őrizd a hajad szépségét

2020.02.19.
Kedves Olvasó! Nagyon fontos, hogy ne csak a testünk és a lelkünk legyen egészsége, és jó formában, hanem a külsőnkön is megmutatkozzon az a bizonyos összhang, amelynek az alapját természetesen a bensőnkben meglévő elégedettség képezi! Ezért elengedhetetlen, hogy ápoljuk a hajunkat, a bőrünket, a körmeinket, járunk el kozmetikushoz és folyamatosan frissítsük a ruhatárunkat, ha tehetjük. Merjünk egyedi stílushoz és szokásokhoz nyúlni, és engedjük meg magunknak azt, hogy a kinézetünk - amely valódi összhangba hozása egy kemény és állandó munka - kitűnjön!

Vízhajtó teák, amelyek segítik a gyulladáscsökkentést is

2020.02.14.
Kedves Olvasó! Ebben a hideg, zord és szeles időben, megesik, hogy könnyen meg, vagy felfázunk. Itt van most néhány tea, amely segít abban, hogy a szervezetünkben ilyen vagy olyan okokból lerakodott víz távozzon, és a meglévő gyulladás enyhüljön:

A diéta ellenségei: ezek az ételek lassítják az anyagcserét

2020.02.09.
Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy felsoroljak néhány olyan ételt, amely iszonyatosan betudja lassítani az anyagcserét, vagyis, nehezebbé teszi a fogyást:

Ez a 10 gyógynövény segít a torokfájáson szuper gyorsan:

2020.02.06.
Kedves Olvasó! Tombol az influenza szezon, ez azonban nem szabhat gátat sem a mozgásnak sem az egészséges táplálkozásnak! Ha az alábbi 10 gyógynövényt fogyasztod, biztosan megerősödsz és még az esetlegesen meglévő torokfájásod is elmúlhat!

A hasi zsír négy fajtája

2020.01.30.
Kedves Olvasó! A hasi zsír, azaz a zsigeri vagy vaszkuláris zsír másképp viselkedik, mint a szubkután, azaz a bőr alatti zsírréteg. Míg utóbbi az ember testzsírszázalékának körülbelül 90%-át adja, és elsődleges célja a test "szigetelése", addig a zsigeri zsír, bár a hasüregben helyezkedik el, és eredeti funkciója, hogy védje a létfontosságú szerveket. Ugyanakkor, ha túl sok halmozódik fel belőle, gátolhatja a belső szervek vér- és nyirokkeringését, ezáltal az oxigénellátást, ami pedig légzési nehézségeket okoz, de ráerősíthet a testben levő gyulladásokra, ezáltal a komolyabb betegségek kialakulására is nagyobb esély van.

Négy, önbizalomtuningoló tipp a hétköznapokra

2020.01.25.
Kedves Olvasó! Véleményem szerint az alábbi négy tippel garantáltan nő az ember önbizalma, ha beépíti azokat a mindennapjaiba, s mint tudjuk önbizalom és az önmagunkba vetett hitünk nélkül nincs siker, úgyhogy hajrá, munkára fel!

Test és lélek, kéz a kézben

2020.01.19.
Kedves Olvasó! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a lelki állapot mekkora hatást képes gyakorolni a testre és annak a működésére. Mutatok hát ma egy képet, amely remekül ismerteti, hogy a lelki, érzelmi állapotunk melyik testrészünkre, fizikálisan hogyan hat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?