Életmódváltásom története /első rész/

Életmódváltásom története /első rész/

2019.04.11. | Tamara

Kedves Olvasó!

Az előző bejegyzésemben ismertettem öt olyan élethelyzetet, amelyekből tapasztalataim szerint kiváló menekvést nyújt a mozgás. Az ötödik ezek közül a fájdalmas szakítás volt. Ezúttal engedd meg, hogy egy néhány, egymást követő részben …

Tovább
Mi van, ha nem sportol a gyerek?

Mi van, ha nem sportol a gyerek?

2019.04.09. | Kecskés István

Mindegy az, csak mozogjon – mondják a gyerekekkel kapcsolatban a „bölcsek”. Valóban kell-e sporotlnia egy gyereknek?

Tovább
Öt élethelyzet, amelyből menekülj a mozgásba!

Öt élethelyzet, amelyből menekülj a mozgásba!

2019.04.07. | Tamara

Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy ismertessek öt olyan élethelyzetet, szituációt, pillanatot, amelyek tapasztalataim szerint sokkal kevésbé fájtak, könnyebben elviselhetőbbé, vagy épp még csodálatosabbá váltak a mozgásnak köszönhetően!

Tovább

Rólam szól, de Rólad is szólhat /negyedik rész/

2019.06.06.
Kedves Olvasó!

Az utolsó előtti Rólam szól, de Rólad is szólhat rész a vizesedést boncolgatja.

Barátkozz meg a testeddel!

2019.06.02.
Kedves Olvasó!

Az egyik legfontosabb dolgunk nem más, mint jóban lenni önmagunkkal. Amennyiben ez sikerül, másokkal is képesek leszünk összhangba kerülni.

Rólam szól, de Rólad is szólhat / harmadik rész/

2019.05.30.
Kedves Olvasó!

A Rólam szól, de Rólad is szólhat címszó alatt futó sorozatom hétről-hétre olyan helyzeteket, tapasztalatokat és megfigyeléseket oszt meg Veletek, amelyeket én magam éltem át az életmódváltásom bekövetkeztekor, de ugyanígy Ti is átélhetitek, illetve találkozhattok vele abban az esetben, ha elszántátok magatokat arra, hogy egészségesebben és boldogabb éltek majd, na meg persze elkezdtek mozogni!

Ne legyél rest, gyalogolj!

2019.05.26.
Kedves Olvasó!

Annak érdekében, hogy az életmódváltásod minél sikeresebb legyen, áldozatokat kell hoznod. El kell kezdened mozogni, le kell mondanod bizonyos ételekről és italokról, nem utolsósorban pedig ki kell használnod minden alkalmat arra, hogy ne a restség, hanem a buzgóság legyen úrrá rajtad!

Róma szól, de Rólad is szólhat /második rész/

2019.05.22.
Kedves Olvasó!

A mérlegelés után ma a tápláló, laktató és egyben egészséges reggeliről szeretnék írni néhány sort.

Legyen kolbász helyett gyümölcsből a kerítés!

2019.05.19.
Kedves Olvasó!

Ezúton buzdítalak arra, hogy kezdj el minél több gyümölcsöt fogyasztani!

Rólam szól, de Rólad is szólhat /első rész/

2019.05.16.
Kedves Olvasó!

Ezentúl öt héten keresztül megosztok majd egy olyan, az életmódváltásom közben megtanult, megtapasztalt helyzetet, tudást vagy trükköt, amely ugyan Rólam szólt, nekem vált be, ám akár Rólad is szólhat, és neked is beválhat és hozzásegíthet az egészségesebb, boldogabb léthez.

Idd le magad!

2019.05.12.
Kedves Olvasó!


A mai bejegyzéssel arra szeretnélek sarkallni, hogy idd le magad! Mint tudjuk, ahhoz, hogy a szervezetünk jól működjön elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel!

Életmódváltásom története /ötödik rész/

2019.05.09.
Kedves Olvasó!

Elérkeztünk az életmódváltásom történetének ötödik és egyben utolsó részéhez. Engedd meg, hogy összefoglaljam néhány lépésben azt az utat, amit fél év alatt jártam be annak érdekében, hogy egészségesebb és boldogabb legyek.

Ép testben, ép lélek!

2019.05.05.
Kedves Olvasó!

Miután megtaláltad az önmagad számára legmegfelelőbb sportágat és elkezdted azt űzni, valamint megvásároltad a számodra minden szempontból legideálisabb öltözéket és kellékeket hozzá, akkor most már itt az ideje, hogy kizárd a környezetedet és a bennük tomboló, általában negatív hatással bíró hozzászólásokat, beszólásokat és megnyilvánulásokat, amelyeket az életmódváltásod hallatán és annak hatására vágnak a fejedhez.

Ezeket a cikkeket olvastad már?