Életmódváltásom története /első rész/

Életmódváltásom története /első rész/

2019.04.11. | Tamara

Kedves Olvasó!

Az előző bejegyzésemben ismertettem öt olyan élethelyzetet, amelyekből tapasztalataim szerint kiváló menekvést nyújt a mozgás. Az ötödik ezek közül a fájdalmas szakítás volt. Ezúttal engedd meg, hogy egy néhány, egymást követő részben …

Tovább
Mi van, ha nem sportol a gyerek?

Mi van, ha nem sportol a gyerek?

2019.04.09. | Kecskés István

Mindegy az, csak mozogjon – mondják a gyerekekkel kapcsolatban a „bölcsek”. Valóban kell-e sporotlnia egy gyereknek?

Tovább
Öt élethelyzet, amelyből menekülj a mozgásba!

Öt élethelyzet, amelyből menekülj a mozgásba!

2019.04.07. | Tamara

Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy ismertessek öt olyan élethelyzetet, szituációt, pillanatot, amelyek tapasztalataim szerint sokkal kevésbé fájtak, könnyebben elviselhetőbbé, vagy épp még csodálatosabbá váltak a mozgásnak köszönhetően!

Tovább

Rólam szól, de Rólad is szólhat /első rész/

2019.05.16.
Kedves Olvasó!

Ezentúl öt héten keresztül megosztok majd egy olyan, az életmódváltásom közben megtanult, megtapasztalt helyzetet, tudást vagy trükköt, amely ugyan Rólam szólt, nekem vált be, ám akár Rólad is szólhat, és neked is beválhat és hozzásegíthet az egészségesebb, boldogabb léthez.

Idd le magad!

2019.05.12.
Kedves Olvasó!


A mai bejegyzéssel arra szeretnélek sarkallni, hogy idd le magad! Mint tudjuk, ahhoz, hogy a szervezetünk jól működjön elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel!

Életmódváltásom története /ötödik rész/

2019.05.09.
Kedves Olvasó!

Elérkeztünk az életmódváltásom történetének ötödik és egyben utolsó részéhez. Engedd meg, hogy összefoglaljam néhány lépésben azt az utat, amit fél év alatt jártam be annak érdekében, hogy egészségesebb és boldogabb legyek.

Ép testben, ép lélek!

2019.05.05.
Kedves Olvasó!

Miután megtaláltad az önmagad számára legmegfelelőbb sportágat és elkezdted azt űzni, valamint megvásároltad a számodra minden szempontból legideálisabb öltözéket és kellékeket hozzá, akkor most már itt az ideje, hogy kizárd a környezetedet és a bennük tomboló, általában negatív hatással bíró hozzászólásokat, beszólásokat és megnyilvánulásokat, amelyeket az életmódváltásod hallatán és annak hatására vágnak a fejedhez.

Életmódváltásom története /negyedik rész/

2019.05.02.
Kedves Olvasó!

Elérkeztünk a negyedik részhez, amelyben kifejtem, hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem az a fajta formálódás, amin a testem keresztül ment.

Öltöztesd fel magad!

2019.04.28.
Kedves Olvasó!

Reményeim szerint már réges-rég belevetetted magad a mozgásba és azon dolgozol, hogy minden héten legalább három napot azzal tölts, hogy elmész, és egy-másfél órán keresztül magaddal, a testeddel és a lelkeddel foglalkozol. Na már most, ha ez így van és eddig nem szerezted be a hozzájuk dukáló sportruházatot, megnyugtatlak, jól tetted! Ugyanis sokkal fontosabb az, hogy előbb eldöntsd, mely mozgásforma lesz számodra a legkényelmesebb és a leghasznosabb ahhoz, hogy elérd általa a célod, mint sem, hogy beszerezd a viseletet. Viszont, ha kikutattad, hogy mely mozgásforma a számodra a legjobban eső és ki is próbáltad azt, itt az ideje, hogy megvedd a hozzá passzoló ruhadarabokat és kiegészítőket is.

Életmódváltásom története /harmadik rész/

2019.04.25.
Kedves Olvasó!
Az életmódváltásom történetének harmadik részében ismertetni szeretném azt, hogy mekkora logisztikával, lemondással és egy fajta teherrel jár az, ha az ember úgy dönt, életmódot vált.

Kezdd el még ma!

2019.04.21.
Kedves Olvasó!


Ne várj holnapig! Kezd el még ma a mozogást! Ne feledd a cél nem más, mint a testi és lelki egészséged megőrzése. Ennek okáért ragad meg az alkalmat, fogd meg az erre alkalmas és megfelelő cipőd, lépj bele és vágj neki!

Életmódváltásom története /második rész/

2019.04.18.
Kedves Olvasó!

Íme az életmódváltásom történetének második része. Míg az előző részben az okot és az első lépéseket osztottam meg veletek, amelyek a konditeremig, azon belül pedig a személyi edzőhöz való eljutásig vezettek, ma röviden arról szeretnék mesélni, hogy milyen folyamatokat indított el a rendszeres mozgás a szervezetemben.

Útmutató a megfelelő mozgásforma kiválasztásához!

2019.04.14.
Kedves Olvasó!

Amennyiben sikerült megtalálnod az okot, ami miatt úgy döntöttél, hogy belevágsz és mozogni kezdesz, javaslom, hogy olvasd el az alábbi útmutatót, amely talán mankóként szolgál majd ahhoz, hogy mely mozgásforma is lesz a számodra a legideálisabb, a leghatásosabb és a legkényelmesebb.

Ezeket a cikkeket olvastad már?